Palvelumme Tarjoamme modernin hammashoidon palvelut

Tikkurilan hammaslääkärikeskus tarjoaa monipuolista ja asiantuntevaa osaamista. Huolehdimme kokonaisvaltaisesti suun ja hampaiden terveydestä. Lähtökohtamme on ystävällinen palvelu sekä kivuton suun ja hampaiston kokonaishoito. Hoitosuhde perustuu säännöllisyyteen ja jatkuvuuteen.
Oma, tuttu hammaslääkäri kutsuu säännöllisiin tutkimuksiin sopimuksen mukaan. Teemme yksilöllisen hoitosuunnitelman kustannusarvioineen tarvittaessa.

Käytössämme on KELAn suorakorvausjärjestelmä. Emme myöskään peri toimistomaksua tai laskutuslisää!Tietokonevalmisteiset posliinitäytteet, kruunut ja laminaatit

Tietokonevalmisteiset keraamiset täytteet ja kruunut ovat potilaille turvallisia, esteettisiä ja hyvin kestäviä. Paikat suunnitellaan ja valmistetaan Cerec 3D -laitteella.

Hammaslääkäri ottaa hampaasta optisen jäljennöksen suukameralla ja suunnittelee täytteen tietokoneen avulla. Täyte tai laminaatti voidaan valmistaa yhdellä käyntikerralla. Tilapäiset kruunut ovat tarpeettomia. Lopputulos on kestävä ja luonnollisen näköinen.
Lue lisää »

Implantti- eli keinojuurihoidot

Implanttihoidossa puuttuva hammas korvataan leukaluuhun istutettavalla titaanisella keinojuurella. Keinojuuren päälle päälle voidaan rakentaa kruunu tai tehdä esim. useamman kruunun silta. Irrotettavat proteesitkin saadaan pysymään paremmin implanttien avulla.

Implantin asennus tehdään paikallispuudutuksessa. Toimenpide on kivuton. Istuttamisen jälkeen implantti saa luutua. Paranemisen jälkeen voidaan asentaa hammaskruunu paikoilleen.

Implanttihampaat ovat yleensa ongelmattomia ja pitkäikäisiä. Hoitosuunnitelmassa otetaan huomioon mm. potilaan yleisterveys ja tutkitaan leukaluuhun liittyvät asiat mm. röntgentutkimuksilla.

Seuranta on tärkeää implanttihoidossa. Säännölliset tutkimukset ovat tärkeitä, kuten myös omien hampaiden hoidossa jotta saataisiin hyvä hoitotulos.
Lue Astra Tech -esite (pdf) »

Suuhygienistin palvelut

Vastaanotollamme työskentelee suuhygienisti. Hän on terveydenhuollon ammattilainen, joka on erikoistunut hampaiden puhdistamiseen ja ennaltaehkäisevään hoitoon.

Suuhygienistimme tekee mm. hammaskiven ja värjäymien poistot, hampaiden valkaisuja, fluorikäsittelyt. Hän antaa hampaiden puhdistukseen liittyvää neuvontaa ja ohjausta sekä antaa yksilölliset omahoito- ohjeet.

Monessa tapauksessa oma hammaslääkäri ohjaa potilaansa tutkimuksessa todetun tarpeen perusteella suuhygienistin vastaanotolle. Suuhygienistille voi myös varata suoraan ajan, jolloin hän tarvittaessa ohjaa asiakkaansa hammaslääkärin vastaanotolle, mikäli hän toteaa potilaalla hammaslääkärin hoitoa tarvitsevia suusairauksia.


Varaa aika!

Ajanvaraukset
Puh: (09) 857 3100
Nettiajanvaraukseen

Avoinna
Ma-To: 8-19
Pe: 8-15

Ajanvaraus